Renault megane II: cruise control doet zeer vreemd

Bouwjaar: 2002

De ene keer als ik hem aan en neutraal zet, het beneden schakelaartje piept ie wel de andere keer niet de begrenzer piep altijd als ik hem neutraal zet. En als ik wil harder rijden em ik druk op + doet ie de ene keer het wel da andere keer blijft ie hoe dan ook op ------ regelaar staan doet ie het een keer wel slaat ie 106 over gaat ie van 104 > 108 wil ik zachter gaan dan gebeurt het vaak dat ie de melding geeft , en dat doet ie heel snel "regelaar defect" en het service lampje gaat snel aan en uit en je hoort een piep en dan springt ie weer automatische op "------regelaar" en soms bevriest ie en kan ik drukken wat ik wil ho maar doet ie helemaal niets ook de begrenzer niet. Wie heeft dit euvel wel een gehad en wat hebben ze toen gedaan, of weet iemand wat er precies kapot is, ik neem aan de regelaar maar wat wordt daar mee bedoeld? KAN IEMAND MIJ EEN ANTWOORD GEVEN OP DIT EUVEL alvast bedankt. Voor de rest heb ik al een hoop elende gehad van startmotor tot koppelingsplaten. En nou dit weer, ik moet zeggen als je al bijna 20x naar de garage geweest bent voor het een en ander en er heeft al 2x een takel voor de deur gestaan dan twijfel je toch aan het product.

huublilian

Geplaatst door huublilian (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kahler (0), 19 jaar geleden

Ik weet dat bij de Laguna II de knopjes nog wel eens problemen geven met uitvallen en vast staan van cruise contol bij Megane II heb ik het nog niet meegemaakt en dat overslaan van bepaalde snelheden klinkt raar maar hoort bij het produkt dit is software matisch en daar kan niets aan veranderd worden.

huublilian (0), 19 jaar geleden

het piepje van de schakelaar onder kunnen ze niet vinden wat dat is, ze hebben de schakelaar op het stuur vervangen.
Maar van het een komt het ander hij doet nog afe en toe dat ie als ik hem bv op 100 heb staan de cruise cont nen ik rij een tijd wil hem naare 104 laten gaan springt ie weer op regelaar
---------- dus druk ik hem weer aan en staat ie weer op 100 bijv. hij geeft in dit geval geen piep met het lampje service wat dan zou gaan branden vreemde auto Dus nog niet echt een oplossing
GR HUUB

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.