Renault Megane Coupe: Technische storing, brandstofpomp blijft lopen, bougies vonk

Bouwjaar: 1998

Beste Mensen wie weet raad... Mijn coupe heeft een probleem... Tijdens het rijden viel mijn motor uit... Electrische storingslampje ging branden... en hij starte niet meer... Renault heeft de computer uit gelezen en die vindt niks... Ze dachten eerst aan BDP-sensor (vliegwiel) maar die was het niet... Nu kwamen ze er naar lang kijken achter dat de brandstofpomp door blijft pompen en dat de bougies geen vonk geven doordat ze geen stroom krijgen... Brandstofrelai is het niet die hebben ze nagekeken... Maar wat is het nu wel??
Iemand een idee

Roos10469

Geplaatst door Roos10469 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kahler (0), 19 jaar geleden

Ik weet niet wat voor motor het is maar misschien vocht in stekkr van re. inspuiting of massa kabeltjes aan motor distibutie zijde net achter het bevestigings boutje van je oliepeil stok als het een 1.6 is.
Succes

Roos10469 (0), 19 jaar geleden

Het is inderdaad een 1.6e sorry dat ik dat niet gelijk vermeld...
Ga het is nakijken bedankt;-)

mich7681 (0), 19 jaar geleden

ik denk dat we hier weer een kapotte rekeneenheid hebben..precies dezelfde symptomen als ik gehad heb. de brandstofpomp blijft lopen omdat hij geen signaal krijgt om te stoppen na 3 seconden, en de bougies krijgen geen signaal om te vonken. vaak geven alle sensoren wel de goede waardes aan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.