Renault Megane Coupe: Slotbout

Bouwjaar: 1996

Doordat iemand mijn velgen heeft geprobeert te stelen zijn mijn bouten aan het rechter voorwiel nu in dermate beschadigt dat ik ze niet meer los kan draaien.
Er zijn vast wel anderen die dit ook gehad hebben en weten hoe ik die bouten alsnog los kan krijgen zodat ik er nieuwe bouten op kan zetten.

Bij voorbaat dank en vriendelijke groet.

don-mega

Geplaatst door don-mega (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 19 jaar geleden

Er zijn setjes te koop die daar speciaal voor zijn ,dat is een dop met inwedig linkse schroefdraad die draai je dus vast op de kapotte bout die je er dan zo uit kunt draaien.
Los hakken zou ik niet doen vaak beschadigd de velg daarbij.
Je kunt ook even bij wat garages informeren of zij zo'n setje hebben om de bouten los te draaien,want zelf aanschaffen is nog al duur als je het maar eenmalig gebruikt.

Hans

arnold690 (0) PRO, 19 jaar geleden

Kruissleutel er vast op slaan en danmet beleid losdraaien[als je er 1 los hebt eerst de sleutel loswrikken!!en zo de volgende

don-mega (0), 19 jaar geleden

ah geweldig, heb het net geprobeert met de kruissleutel er op slaan, en ze zijn allemaal los nu. Mijn dank is groot... Vindt het alleen wel eng hoe makkelijk velgen dieven dus ook een slotbout er af kunnen krijgen maar goed... probleem is klaar in ieder geval bedankt. Vriendelijk groet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.