Renault Megane coupé 2.0: Elektrische ramen achterin

Bouwjaar: 1996

Mijn elektrische raampjes (klapraampjes) werken niet meer, is dit een bekend probleem bij dit type wagen en wat is er (met niet al teveel moeite) aan te doen? Weet iemend wat uitlijnen kost, en waar kan ik dat het best laten doen?

Michiel7808

Geplaatst door Michiel7808 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Michiel7808 (0), 19 jaar geleden

het gaat dus om de raampjes achterin...

erwin2915 (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik denk dat je de motortjes moet vervangen achter is best een rot klus hoor achterbank moet eruit en zijpanelen moeten weg en de gordels voor moeten weg omdat het zijpaneel daarachter zit.Maar zijn je zekeingen wel heel?? Bij ons kost als ik het goed heb ongeveer 100 euro uitlijnen(renaultdealer) Maar ik zou naar profil of euromaster gaan of kwikfit is goedkoper.succes

Michiel7808 (0), 19 jaar geleden

De zekeringen zijn nog heel... Hoeveel zal het kosten om die motortjes te laten vervangen?

erwin2915 (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik heb geen flauw idee zou je even de renaultdealer moeten bellen.

dupl-u-4384-5dd14715bbc69+sneppie (0), 19 jaar geleden

Bij mij werkten ze ook niet.(komt vaker voor)Controleer eerst of de schakelaar goed werkt - heb je daar wel spanning haal dan de motortjes eruit. Bij mij was bij beide motortjes een verbinding los. Deze opnieuw gesoldeerd en klaar. Wel een beetje werk, maar geen kosten.

C.A.A.A. (0), 14 jaar geleden

edit: zie nu pas dat er al in jaren niet is gereageerd.

Mocht men problemen hebben met de ramen, ik heb in Word-bestand incl. foto's de wijze hoe je het e.e.a. moet vervangen / oplossen / etc. Mail het graag door als er iemand mee geholpen kan worden (heb het zelf ook weer van een ander)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.