Renault megane coupe: wiellager?

Bouwjaar: 1996

Ik had een vraag mijn auto maakt bij sommige snelheden een brommend geluid. Als ik door de bocht ga piept de auto ook en bij sommige bochten maakt het een bonkent geluid... is dit de wiellager of heel iets anders?

Vr. Gr. en B.V.D.

don-mega

Geplaatst door don-mega (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

erwin2915 (0) PRO, 19 jaar geleden

Kan een wiellager zijn maar die bromt alleen die bonkt niet ik zou anders ook even naar je uitlaat kijken of die niet ergens tegenaan komt en je fuseekogels die kunnen namelijk ook gaan bonken als ze stuk zijn in de bocht of op een drempel.een wiellager is makelijk te controleren op de krik iemand gaat in de auto zitten en een ander draait aan het wiel als je dan weer die bromt hoort dan is het wiellager stuk.En fuseekogel kun je ook controle op de krik door even aan het wiel te trekken horizontaal en verticaal en met een bandenlichter op de fuseekogel te zetten.succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.