Renault Laguna: Gereedschap

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Hallo

Gisteren bij het vervangen van mijn waterpomp kwam ik een vreemd soort bout tegen... Mijn doppen set nr6 was iets te klein en nr 7 te ruim... Ook zag de bout er niet als je doorsneebout eruit... De kanten waren niet vlak maar meer als Torx maar dan in bout uitvoering... Is hier een speciaal doppenzet voor of is het een tussen maat tussen 6 en 7

ferry070dh

Geplaatst door ferry070dh (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

ferry

die bouten noemd men uitwendig torx daar zul je evt een doppenset voor aan moeten/kunnen schaffen.

paul,

CARS&MOTORS (0) PRO, 17 jaar geleden

ja er zijn momenteel wat ik in mn kist heb al (meer)5 verschillende sets
zowel als dop dan wl als inbus
even naar de shop enin de gereedschps folder kijken
kan je per merk auto zien wat er aan speciaal gereedschap is
mvg jerry

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

[quote=ferry070dh]Hallo

Gisteren bij het vervangen van mijn waterpomp kwam ik een vreemd soort bout tegen... Mijn doppen set nr6 was iets te klein en nr 7 te ruim... Ook zag de bout er niet als je doorsneebout eruit... De kanten waren niet vlak maar meer als Torx maar dan in bout uitvoering... Is hier een speciaal doppenzet voor of is het een tussen maat tussen 6 en 7[/quote]
Wat soms wil werken is een 12 kant dop of een ring sleutel 12 kant, maar beter is natuurlijk alles aanschaffen wat er nodig is.

Sytze

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.