Renault Megane: inbouw cruise control werkt niet meer

Bouwjaar: 2000, Brandstof: LPG, Motorcode: 1600

Nadat ik naar zeeland ben gereden heeft mijn auto een week stil gestaan. Sinds die tijd werkt de CC niet meer. ook de radio begon pas weer te werken bij Utrecht(op weg naar Assen). Ik heb alles erover gelezen wat ik kon vinden. En alles nagekeken. Dus koppelingsensor, schakelaar aan het stuur. Kabels. Nog niet doorgemeten. Lampje op de schakelaar gaat wel branden als ik de CC inschakel. En als ik de koppeling gebruik, gaat hij ook weer uit. Stekker al uit de unit gehaald. Hij heeft het 5 jaar perfect gedaan. De auto heeft nu bijna 300.000km gereden. Hopelijk dat iemand mij kan helpen. Waarschijnlijk is het een WAECO. Maar afbeeldingen van dit type kan ik niet meer op internet vinden. De nieuwe van WAECO lijken er echter wel veel op, zijn wat afgeronder.

ytsehummel

Geplaatst door ytsehummel (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

eddyarc (0), 12 jaar geleden

best toch meten of je remcontakt nog werkt en het snelheidsignaal zoja systeem terug ijken met de auto

ytsehummel (0), 12 jaar geleden

Het is gefixed! Mijn zoon kwam op het lumineuze idee om toch naar een prof te rijden. Die Zag direct dat er een slang(etje) van de vacuumpomp los hing. En ja hoor, remt super, en CC doet het weer. Tierapje erom, klaar. terwijl die man het gewoon druk heeft. SUPER. Thanks

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.