Renault Laguna: inhouden

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 turbo

ik heb een laguna, deze wil bij ongeveer 3500 toeren met belaste motor niet voorruit, bij de opwarm periode komt hij vaak niet hoger is de motor warm dan doet hij het alleen nog in de hogere versnellingen , en hoe warmer de motor des teminder het voorkomt, maar alleen bij ongeveer 3500-4000 toeren dan komt het erin alleen als je rustig doortrekt, als je flinkt doortrekt dan heb je er geen last van, ik heb benzinedruk gemeten was goed, uitgelezen geen fouten, 1x lamdasonde vv want deze regelde niet goed. wie heeft er nog een idee

hansprofile

Geplaatst door hansprofile (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 14 jaar geleden

Beste Rob

[i]
Problemcar is niet alleen een site voor problemen, maar ook voor oplossingen! Plaats daarom altijd even een berichtje met de oplossing wanneer je probleem uiteindelijk is opgelost. Dat wordt zeer op prijs gesteld, zeker door de mensen die je hebben getracht te helpen[/i]

Moderator Problemcar

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Lees eens rijdend uit met EOBD en kijk dan in live data naar:
Fuel System - Is de regeling in Open of Closed Loop?
Long Term Fuel Trim - wat geeft dese aan?
Intake manifold absolute pressure - wat is de druk?

hansprofile (0) PRO, 13 jaar geleden

Probleem opgelost, kathalysator was leeg, hierdoor was er waarschijnlijk te weinig tegendruk, hij liep al een stuk beter, nog een deel inhouden, diverse stekker aansluitingen ingespoten en ook de andere lamda-sonde vv deze werkte wel goed volgens de meting, maar het probleem is opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.