Renault Clio: Inhouden , Lucht In Brandstofleiding

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

We Hebben Hier Een Renault 1.9 Diesel Met Het Probleem Dat De Motor Even Niet Mooi Rondloop, Begint Te Schudden, Dan Is Te Zien Dat Er Lucht In De Leiding Zit . Filter Is Al Vervangen, De Leiding Met Het Opvoer Balletje Ook, Geen Lekkages Te Zien, Zet Je De Motor Uit, Komt Er Weer Lucht Voor De Toevoerleiding Naar Het Brandstoffilter, We Denken Dat Hij Lucht Lekt Door Het Deksel Boven Op Het Br Stoffilter, Wie Kent Dit Probleem ?? Of Zou Het Wat Anders Zijn.
Alvast Bedankt .

GERRIT3631

Geplaatst door GERRIT3631 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Megane20 (0), 17 jaar geleden

Probeer eens lichte druk op de leiding te zettten en kijk waar het gaat lekken. Dit kan bijvoorbeeld door lichte druk op de tankontluchting te zetten(fietspomp?) tewijl de vulopening is afgesloten.

timhoeks (0) PRO, 17 jaar geleden

of is het zo'n ding met zo'n leip filter? dan moet het rubber onder het filter ipv bovenop. klinkt niet logisch, maar dat werkt wel zo.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.