Renault Clio: stotteren

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900cc

ik heb hier een renault clio diesel die stottert bij constant rijden . wie kent dit probleem ?

garage gert

Geplaatst door garage gert (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

timhoeks (0) PRO, 17 jaar geleden

vervroegingsklep in de pomp gaat vaak bij deze auto's. controleer ook de bedrading ervan (stekker). Egr geeft ook vaak problemen en dan is dichtlassen de optie. en als laatste de injecyor met het draadje eraan. meet deze ff door, moet 1ohm of 1000 ohm zijn, weet niet meer zo...lang geleden.... l

garage gert (0) PRO, 17 jaar geleden

hoe las jij zo een egr klep dicht ?

timhoeks (0) PRO, 17 jaar geleden

eraf schroeven en het gedeelte waar het gas langs moet dichtlassen. het kanaal tussen uitlaat en inlaat. is het een f8q motor? dat is te vinden op het aluminium plaatje voor op de motor aan de onderkant richting de versnellingsbak. of ist al een turbo diesel? met zo'n lange egr klep? die kun je een halve slag draaien en vastzetten met een boutje. blokkeert ie ook dat kanaal. Heren die meelezen, das nou een beun oplossing, maar werkt goed hoor!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.