Renault Megane: inspuiting controleren

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: dci

Beste mensen,

door de melding (inspuiting controleren) moest ik de verstuivers laten vervangen, niet alle 4 tegelijk maar wel alle 4 binnen één jaar. de laatste heb ik 2 weken geleden laten vervangen en is volgens de monteur ook ingelezen door de computer, maar die melding blijf maar terug komen na een paar keer wissen, en wat mij opvalt is dat de motor ook meer geluid maakt dan voorheen. weet iemand daar wel een oplossing voor.

Vriendelijke groeten.

rij-net

Geplaatst door rij-net , lid sinds 13 jaar geleden

4 Reacties

driouchi, 11 jaar geleden

Het kan ook je gloeibougies zijn heb je deze gecontroleerd? want ik heb deze storing ook laatste gehad( staat hier in de forum) bij mij was ook inspuiting controleren deze storing bij de dealer uitglezen kwamen twee foutmeldingen luchtmassameter en gloibougies luchtmassameter is peperduur ik heb nu alleen de gloebougies vervangen maar de storing is nu weg veel su6

oldford PRO, 11 jaar geleden

Zijn de foutcodes uitgelezen? Weet je welke codes dat waren/nu zijn (liefst compleet met nummer)?

driouchi, 11 jaar geleden

de foutcodes zijn:
DF056 : BEDRADING OPN.EL.LUCHTHOPRENGST
DF025 : DIAGNOSEVERBINDING VOORGLOEIKASTJE

rij-net, 11 jaar geleden

ja daar dacht ik ook wel aan, maar de gloeibougies kunnen het meer geluid van de motor niet veroorzaken denk ik. ik laat in ieder geval de gloeibougies nog een keer controleren, en ik zet de volgende keer ook de foutcodes hier op.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.