Renault Scenic: inspuiting controleren

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

goedendag ik zit met het volgende probleem mijn auto geeft aan inspuiting controleren en parkeerrem controleren parkeer rem doet het verder gewoon maar sinds er staat inspuiting controleren rijd de auto ook bijna 150 km minder met een volle tank is er iemand op dit forum die mijn auto uit kan lezen en dit kan repareren voor mij zodat er geen onnodige reparaties nodig zijn

ikki

Geplaatst door ikki (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

fordmannetje (0) PRO, 9 jaar geleden

renault dealer kan dit wel hoor
en de meeste garages ook wel

kaleido 1 (1660) PRO, 9 jaar geleden

Wij zijn geen leveranciers van monteurs en aanverwante artikelen maar wel van info om het opgelost te krijgen , je zult het moeten proberen bij bv. de dealer en daar de auto eerst uit laten lezen en van daaruit verder werken.
Je zou de zoekfunctie van dit forum kunnen gebruiken om aan bruikbare info te komen voor je probleem , kan namelijk van alles zijn.
Voor een paar tientjes laat je hem uitlezen.

RPJdeWeert (0), 9 jaar geleden

In verband met de handrem zou ik sowieso naar de dealer gaan, er is namelijk een terugroepactie geweest hiervoor. Het is raadzaam om na te gaan of jouw auto de modificatie heeft gehad.

Heino4267 (225), 9 jaar geleden

Geldt die terugroepactie toevallig ook voor een Vel Satis van 2006 (Phase II 2.0T 170 pk)?

jan5047 (0) PRO, 9 jaar geleden

[quote=Heino4267]Geldt die terugroepactie toevallig ook voor een Vel Satis van 2006 (Phase II 2.0T 170 pk)?[/quote]
misschien kunt u even informeren bij de dealer, heb er niets van gehoord maar zou kunnen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.