Renault MEGANE: inspuiting, loopt op 3cil

Bouwjaar: 2008, Brandstof: LPG, Motorcode: K4M D8, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 82

Hallo, het volgende probleem. Ik heb de koppeling vervangen en toen ik wou starten gaf de display auto aan inspuiting niet goed , toch laten lopen en toen hij overging op gas liep hij op vier cil en goed dus is volgens mij aansturing injector niet goed . bij vervangen van koppeling moet je de accu en accubak eruit halen en dan stekkers van de ecu loshalen . maar voor de rest niks. stekkers nogmaals een keer losgehaald om zeker te zijn dat er geen pennetjes weggedrukt of niet goed zaten {kan niets ontdekken wat niet goed zou zitten. heb ook niet aan de kabel boom zitten trekken alleen opzij geschoven. Heeft iemand enig idee

scheffer315

Geplaatst door scheffer315 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

scheffer315 (0), 7 jaar geleden

Hallo, het probleem is opgelost bleek onderbreking te zitten computer en injectors benzine volgens diagnose , alles doorgemeten weerstand meting en volt meting naar zekerings kast alles goed MAAR de gas injectors zijn ook verbonden met benzine injectors en toen bleek dat de gascomputer een plat gedrukt pennetje had. maar de computer herkende dat niet omdat gas installatie achteraf is ingebouwd . dus niet aan gedacht omdat hij wel op gas liep.

scheffer315 (0), 7 jaar geleden

zie bovenstaande

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.