Renault Espace: kachel

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: n b

Hallo mensen

Ik heb een vraag over een espace over de kachel, alles werkt goed alleen de voorruit wordt niet ontwasemd of je voelt gewoon geen lucht aan de bovenzijde van het dashboard, auto kan je niet uitlzen en het wordt elektrisch geregeld, kan mij iemand uitsluitsel over geven of dit aan de kachel( bedieningsklep) ligt of dat er een stelmoter defect is.

Het is nogal een klus om het dashboard los te halen en te gissen welke kant je moet beginnen, misschien heeft iemand dit eerder meegemaakt ?, ik heb het forum al afgezocht maar zie niet iets wat overeenkomt.


Alvast bedankt voor de reacties

met vr grt S

sjakie30

Geplaatst door sjakie30 (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

timhoeks (0) PRO, 17 jaar geleden

dat spul zit onder de motorruimte. daar kun je controle uitvoeren, eentje bedienen jij kijken.

sjakie30 (0) PRO, 17 jaar geleden

Thanx weer stukje van de puzzel

grt

Siem Bijman (160) PRO, 17 jaar geleden

Misschien interieurfilter verstopt?

patvdr (0) PRO, 17 jaar geleden

interieurfilter? 1994!

sjakie30 (0) PRO, 17 jaar geleden

neee rest doet het goed dan moet de rest ook slecht aanvoelen en niet goed doorblazen , ja sommige hebben dit wel ondanks 1994 ;-)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.