Renault Megane: kachelblower werkt helemaal niet

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hallo,

Ik heb een megane coupe 1996 en de kachelblower werkt op geen enkele stand. Meet geen spanning op de kachelmotor en ook niet op de kachelweerstand. Alle zekeringen zijn heel. Heb t idee dat er een relais defect is. Wie weet hoe dit is geschakeld en waar deze zich bevind?
Of zitten er nog ergens zekeringen verstopt in het interieur?
Alvast bedankt!

maarten.

maarten211

Geplaatst door maarten211 (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

timhoeks (0) PRO, 15 jaar geleden

je mist een voeding vanuit de zekeringkast, hoogst waarschijnlijk ingebrandde stekker. op te lossen door deze van de ingebrandde stekker af te knippen en aan een +na contact vast te maken. ik pak em meestal recht van het contactslot. uiteraard een zekering er tussen! van het contactslot is het de dikke gele draad...

maarten211 (0) PRO, 15 jaar geleden

Bedankt voor je reactie. Weet je ook welke stekker ik moet hebben op de zekeringkast (kleur , aantal polen, kleur draad). Ben niet bekend met renault.

maarten.

timhoeks (0) PRO, 15 jaar geleden

ff een voor een losnemen. dacht dat het een zwarte was, maar beste is zoiezo dat je ze losneemt. wie weet kom je nog iets tegen....

maarten211 (0) PRO, 15 jaar geleden

Oke bedankt voor de medewerking!
Laat het eind van de week weten of het is gelukt.
Maarten.

maarten211 (0) PRO, 15 jaar geleden

De stekker was verbrandt en was al een keer gerepareerd. Op het contact aangesloten en hij doet weer. Was inderdaad de zwarte stekker en een geel/rode draad. Bedankt voor de medewerking!!!!!!
Maarten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.