Renault Megane: kachelblower werkt helemaal niet

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hallo,

Ik heb een megane coupe 1996 en de kachelblower werkt op geen enkele stand. Meet geen spanning op de kachelmotor en ook niet op de kachelweerstand. Alle zekeringen zijn heel. Heb t idee dat er een relais defect is. Wie weet hoe dit is geschakeld en waar deze zich bevind?
Of zitten er nog ergens zekeringen verstopt in het interieur?
Alvast bedankt!

maarten.

maarten211

Geplaatst door maarten211 PRO , lid sinds 12 jaar geleden

5 Reacties

timhoeks PRO, 12 jaar geleden

je mist een voeding vanuit de zekeringkast, hoogst waarschijnlijk ingebrandde stekker. op te lossen door deze van de ingebrandde stekker af te knippen en aan een +na contact vast te maken. ik pak em meestal recht van het contactslot. uiteraard een zekering er tussen! van het contactslot is het de dikke gele draad...

maarten211 PRO, 12 jaar geleden

Bedankt voor je reactie. Weet je ook welke stekker ik moet hebben op de zekeringkast (kleur , aantal polen, kleur draad). Ben niet bekend met renault.

maarten.

timhoeks PRO, 12 jaar geleden

ff een voor een losnemen. dacht dat het een zwarte was, maar beste is zoiezo dat je ze losneemt. wie weet kom je nog iets tegen....

maarten211 PRO, 12 jaar geleden

Oke bedankt voor de medewerking!
Laat het eind van de week weten of het is gelukt.
Maarten.

maarten211 PRO, 12 jaar geleden

De stekker was verbrandt en was al een keer gerepareerd. Op het contact aangesloten en hij doet weer. Was inderdaad de zwarte stekker en een geel/rode draad. Bedankt voor de medewerking!!!!!!
Maarten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.