Renault Laguna: Laguna II 1.9 dci automaat bonkt van één naar twee en voelt v

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 dcif automaat

Ik heb het hier al eens gepost en na een upgrade van de software leek het probleem van de bonk in de bak opgelost. niets in minder waar! Nu is het een jaar later en ondertussen heb ik ermee leren leven, ik vertrek heel zachtjes... Nu lukt dit niet steeds en dan is het met een bang hart wachten of hij bonkt of niet. ik heb dus nog steeds geen oplossing en renault stuurt mij werkelijk wandelen, het lijkt wekl of ik iemand ben die te weinig aandacht heeft gehad in de jeugd, zo word ik behandeld. Nu ja, telkens we ermee naar de garage gaan heeft de wagen het natuurlijk niet. Alles wat ik kan doen is ermee leren leven maar ik ben het kotsbeu. Misschien vind ik hier alsnog een oplossing?

De bonk doet zich voor als ik van één naar twee ga (automatisch schakelen) bij vlot optrekken en in veel mindere mate nu ook van drie naar vier, van twee naar drie schakelt de bak perfect zoals een automaat moet schakelen.

dankuwel, Alex

alguna

Geplaatst door alguna (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

P. Kelder (0) PRO, 13 jaar geleden

Alex

http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

Ik heb je vorige Topic weer opengesteld.
Het voorstel is door te posten in je vorige topic op deze manier blijft het verhaal compleet.

Moderator Problemcar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.