Renault Laguna: Lekkende ruitenvloeistof

Bouwjaar: 2002

Ik merkte vanavond op dat er voor bij het linkervoorwiel vloeistof lekt. In eerste instantie dacht ik dat het condentatievocht van de airco was maar na bestudering blijkt het ruitenvloeistof te zijn. Ik heb het systeem afgelopen zaterdag compleet afgevuld en ik kon nu al weer 2 liter bijvullen. MAW een lek in het systeem! Kent iemand zwakke plekken in het systeem. Aangezien onder de motor bijna geen ruimte is en aan de onderkant een afdekplaat zit is het wel handig als ik ongeveer weet waar ik moet zoeken!

Alvast bedankt voor eventuele reacties!

arie74566

Geplaatst door arie74566 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

RoelV (0) PRO, 18 jaar geleden

Als je het ruitenvloeistofreservoir te vol gooit, gooit hij het te veel eruit. Dit kan best 2 liter zijn in jou geval.

Audifreak763 (0) PRO, 18 jaar geleden

Zijn we niet in de war?. Hoe zou "hij" die twee liter er uit moeten gooien?. Bij koelvloeistof kan ik me dat nog wel voorstellen, maar ook dan geen twee liter.

patrick_r (0) PRO, 18 jaar geleden

Geen lekkende koplampsproeir misschien??

RoelV (0) PRO, 18 jaar geleden

Bij sommige auto's kun je niet goed zien hoe vol de ruitensproeier moet zijn. Als je hem vult tot bovenaan de pijp gooit hij het teveel eruit. Je kunt het reservoir zelf niet zien, alleen de vulpijp. Dat kan best een liter zijn ofzo wat hij er dan uitgooit.

aj152 (0), 18 jaar geleden

Toevallig ook net gehad
Bleek een slang los te zijn deze zit boven het voorwiel.
achter de bescherm kap.

dupl-u-5743-5dd147cfccebf+Laguna (0), 18 jaar geleden

loopt uit de ruitsproeier door de goot en komt er bij wiel weer uit. Waarschijnlijk een capitulaire werking (of zoiets) Ik heb het alleen als de auto niet recht staat.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.