Renault Megane: Navigatie scherm uitgevallen, en blijft uit...

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

Beste Mensen,

Zaterdag j.l een Renault Megane station 1.9 diesel gekocht uit 2004.

Nou heb ik 3 dagen probleemloos kunnen rijden met deze auto tot vandaag out of the blue het scherm van de navigatie het begeefde. Het betreft het orginele navigatie systeem wat vanuit de fabiek ingebouwd is.

Nagekeken of het een zekering ofzo iets kon zijn maar dat was het niet. het gekke is dat het scherm wel omhoog en omlaag komt maar het gewoon niet aangaat.

Ook achterin waar de navigatie dvd ingaat staat aan eigenlijk functioneert volgens mij alles behalve dat scherm..
In de begeleiding staat wel dat het scherm uit geschakeld kan worden mocht dit overhit of onderkoeld raken maar deze zou vanzelf weer aan moeten springen, de auto is al een paar keer aan en uit gezet maar dit heeft ook niet mogen baten!

Misschien dat iemand mij verder kan helpen want ik heb na de aanschaf echt geen zin in dure rekeningen.

Bij voorbaat dank en met vriendelijke groet,


Kees den Hollander.

keesdenhollander

Geplaatst door keesdenhollander , lid sinds 13 jaar geleden

2 Reacties

jan1958, 13 jaar geleden

riekt toch naar draadbreuk van het scherm. door het ohoog en naar beneden gaan van het scherm. enige optie is toch de boel demonteren en doormeten. rot klusje succ6

ksie PRO, 13 jaar geleden

Ga eens voor de zekerheid langs een dealer en vraag of dat dit misschien bekend voorkomt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.