Renault Megane: niet lopende megane

Bouwjaar: 1996

hallo we hebben een renault megane 1.6 8v k7m 700 motor deze auto start niet meer. Als men het contact aan zet gaat het brandstofpomp relais heel snel in en uit schakelen heeft iemand dit ooit eerder meegemaakt. We hebben de fout codes uitgelezen en die zitten er geen in ook hebben we de spanningen en massa's aan de computer gemeten en die waren ook goed. Als je het relais doorverbind gaat de pomp draaien maar tijdens het starten vonkt de onsteking niet. Ook de startonderbreker gaat er gewoon van af en de bdp sensor is niet defect. Alvast bedankt

autocontact

Geplaatst door autocontact (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

De 2 massa-draden bij de distributie kontroleren, zitten deze vast kontroleer dan de stekker van de ECU of deze niet groen uitgeslagen (vaak gevolg van LPG dat slecht ingebouwd is).
Is dit allemaal goed dan is zeer waarschijnlijk je ECU defect.

limp (0) PRO, 18 jaar geleden

bedrading uit de bimkast linker voor scherm nazien
stuurdraad voor relais benzine pomp geoxideerd
gebeurd vaker

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.