Renault Scenic: niet uit te lezen

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: f3r

heb hier een scenic 2.0 8v automaat ad4 die storing heeft in de automaat ,storingslamp gaat branden op het moment dat ie naar zijn 4 moet en blijft dan in noodloop in de 3e versnelling staan.
heb de auto uitgelezen met 2 clip versie's en de xr 25 maar kan in geen 1 rekeneenheid komen.(abs,airbag,insp,automaat,startvergrendeling)
+ en massa op diagnosestekker is ok heb een aparte k en l lijn gelegd van automaat naar diagnose stekker zonder resultaat .iemand hier ervaring mee??

abc

Geplaatst door abc (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

Andre379 (0), 16 jaar geleden

Probeer eens met clip 55 schijnt met oudere auto.s weleens meer voor te komen.
Kangoo 2000 lukte niet met 76 en met 63 ging het prima.

abc (0) PRO, 16 jaar geleden

ik heb 70 en 54 geprobeerd ,zal morgen nog eens een andere installeren

Andre379 (0), 16 jaar geleden

Vreemd met 54 zou het moeten lukken, misschien storing op de data lijn? komt bij VW weleens voor als er een andere radio inzit en bij Bmw 5 serie als de regensensor kapot is.

abc (0) PRO, 16 jaar geleden

ga morgen een apparte k en l lijn aanleggen en de oude loskoppellen zodat ik zeker weet dat er geen storing opzit

pbs (0) PRO, 16 jaar geleden

en al nieuws ?
die draadjes moeten er nu toch wel liggen

abc (0) PRO, 16 jaar geleden

ja en nee er zit een storing op de k en l lijn de motorcomp kan ik wel uitlezen via een by pass de automaat nog niet maar auto is inmiddels opgehaald en rijd gewoon klant kon wel leven met de storing

janneman 1968 (0) PRO, 16 jaar geleden

als je een renault dealer kent met een xr-25 (ja dit is een oude testkoffer) die kan mischien wel de storing uitlezen maar mijn gok is dat je een probleem heb met de druk van de bak als je hier de electroklep in het hydraulische blok vervangt zal het naar alle waarschijnlijkheid wel weg zijn

abc (0) PRO, 16 jaar geleden

heb de xr25 ook zelf maar daarmee lukt het ook niet.als het een verkeerde gok is kost het geld zonder dat het probleem is opgelost

Bram1408 (0) PRO, 15 jaar geleden

ik weet niet of het van toepassing is op een renault, maar als ik geen enkele eenheid kom in een volkswagen heb ik al vaker meegemaakt dat het een zekering is die door is gebrand

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.