Renault Scenic 2003: onbekende electrische draad gevonden

Bouwjaar: 2003, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.6 16v

Hallo renault techneuten.

Tijdens het onder houd aan mijn auto kom ik ineens in de motor ruimte een onbekende en ongebruikte elektrische draad tegen.
Wie weet waar deze van kan zijn? alles werkt normaal zowel op benzine als op lpg.
De draad 2 aderige zwarte draad is enigszins plat en de draden die er in zitten zijn grijs en lila/paars van kleur en loopt weg naar achter kant van de motor over de versnellingsbak, en zit met tyre ribs vast aan een kabel die ook in die richting op loopt.
Heb gemeten in de acc stand geen spanning en de start stand geen spanning, op deze draad.
Ik heb 2 fotos bijgevoegd, alleen duidelijker kon ik ze niet maken.

U allen bedank voor het mee denken en de e.v.t. oplossing.

PROBLEEM INMIDDELS OPGELOST !! WAS INDERDAAD EEN EXTRA DRAAD VERMOEDELIJK DOOR VORIGE EIGENAAR AAN GELEGD VOOR E.O.A. ACCESSOIRE

Bedankt voor alle mee denkers.

1.8/ 16v

Geplaatst door 1.8/ 16v (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Highway (140) PRO, 10 jaar geleden

Volg de draad na mijn idee gaat hij naar binnen. Ik denk dat het van iets is geweest en slordig uit gebouwd. Onder het dashboard de draad zoeken en kijken waar je op uit komt het is in ieder geval niet van Renault.

kaleido 1 (1715) PRO, 10 jaar geleden

Is inderdaad geen originele draad , zit er niet bij mijn auto.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.