Renault Megane: Panoramadak gaat niet open hoor wel een tik achter in de auto pl

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16v

Hallo,

sinds 2 dagen heb ik een Renault Megane uit 2003 gekocht. Hier zit een panoramadak in alleen wanneer ik op de knop draai gebeurt er niets. Je hoort alleen een tik achterin de auto in het plafond. Volgends de vorige eigenaar heeft hij het altijd gedaan na het schoonmaken deed hij het niet meer.

Ik heb de zekering nagekeken en deze was goed, zat een 20 zekering in. Ook heb ik de knop +- 10 seconden ingedrukt en dan hoor je al wat meer beweging maar daarna doet hij nog steeds niets behalve die tik.

Kan iemand mij hierbij helpen? Heeft iemand tips?

Gr.

Darren

Darrenafca

Geplaatst door Darrenafca (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

RPJdeWeert (0), 12 jaar geleden

Waarschijnlijk de aandrijving kapot.

Darrenafca (0), 12 jaar geleden

Oke en kan ik die zelf vervangen of moet dit bij een garage gebeuren? En hoe duur is de aandrijving?

voyager (0), 9 jaar geleden

Zou ik eerst aandrijving ervan opzoeken en meten of er stroomtoevoer is.Dan bij de klik in de achterbak zou ik de relais opzoeken. Mogelijk is die deels doorgebrand/veroest.

Darrenafca (0), 9 jaar geleden

Auto is verkocht.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.