Renault Laguna: probleem kachel renault laguna 1997

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800 rn

hallo kan iemand mij helpen mij ventilator van de kachel stopt er mee of doet het niet als het slecht weer is(regen) wat kan dit zijn????????????????

adry33

Geplaatst door adry33 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Heino4267 (230), 13 jaar geleden

Als hij het ook niet op de hoogste stand doet, zijn waarschijnlijk (ook gezien de leeftijd van de auto) de koolborstels van de ventilatormotor versleten. Met een beetje werk kan je dat zelf oplossen (andere motor of andere koolborstels monteren).

adry33 (0), 13 jaar geleden

oke dit ga ik ff proberen je hoort nog van mij.

Ed Ang (0), 13 jaar geleden

Niet zo snel: een verbrande of gecorrodeerde stekker of contactbreuk op de aanjager is een bekende veelvoorkomende kwaal bij de Laguna. Eerst dient dit te worden gecheckt, alvorens je geld gaat spenderen aan een nieuwe aanjager. M.a.w. eerst de stekker controleren en kijken of er ueberhaupt wel stroom door de draad gaat. Evt. stekker en verbindingen schoonmaken.

adry33 (0), 13 jaar geleden

hallo en bedankt voor de goede hulp allebij maar ed had gelijk er zat aanslag op de stekker als schoon gemaakt en hij doet het weer prima .
erg bedankt scheelt weer een hoop geld

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.