Renault Megane: Problemen met starten

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16V

Sinds enige tijd heb ik af en toe problemen met het starten van mijn Renault (1.6 16V Fairway). Dagen achter elkaar start deze zonder probleem en dan (ook als ik er net mee gereden heb) start hij opeens niet. De startmotor draait, maar de moter slaat niet aan. Het is net of deze "niet doorpakt". Vorig jaar is er al een nieuwe startmotor geplaatst en ook is het gasklephuis helemaal schoon gemaakt.

Zelf heb ik er geen verstand van en ondertussen ben ik bij de garage een graag geziene gast. Het is een prachtige wagen en hij rijd fantastisch maar wat die gekost heeft heb ik in 3 jaar tijd al voor de helft bij de gararge extra afgerekend aan reparaties.

Iemand enig idee wat dit kan zijn en wat de kosten hiervan zijn?

Bedankt voor jullie hulp!

Stefan

SvdN

Geplaatst door SvdN , lid sinds 11 jaar geleden

1 Reactie

teunissen, 11 jaar geleden

het zou de stekker kunnen zijn van de bdp sensor, deze zit boven de versnellingsbak bij de motor,losmaken en bespuiten met vloeibare zuurvrije vaseline ( Bij de Hema te verkrijgen).
Zie verder in de zoekfunctie zijn ook het en der foto's van geplaatst.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.