Renault Mégane coupé cabriolet 2005: Ramen

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: F4R 37, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 120

Hallo allemaal,

Ik heb een raar probleem met de ramen, wellicht weten jullie raad.
Het rechter achterraam werkte niet goed. Ik heb een nieuwe temic besteld en bijna alles werkt weer. Echter... bij het openen van het dak gaat het raam niet mee open. De andere 3 doen het wel. Bij het sluiten van het dak gaat het raam wel omhoog, ook werkt alles vanaf de bestuurders bediening. Ik heb de kinderschakelaar doorgemeten en deze is goed.

Wie weet waar ik nog kan zoeken want mijn fantasie is op.

Groet Denis

Denis1969

Geplaatst door Denis1969 (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1610) PRO, 3 jaar geleden

Heb je de juiste temic er op zitten ?
Raam ingeleerd ?

Denis1969 (0), 3 jaar geleden

Ja, Eem temic uit Engeland, deze leverancier levert deze veel maar heeft dit ook nog niet aan de hand gehad.
Het raam is ingeleverd en werkt feilloos op de schakelaars.

Heino4267 (225), 3 jaar geleden

Wat wordt bedoeld is dat je het raam boven én onder moet inleren, dus in beide posities de omhoog- resp. de omlaagschakelaar 5 seconden vasthouden. Pas daarna doet het raam correct mee met algemene open en sluitcommando's.

Denis1969 (0), 3 jaar geleden

Ik heb je advies opgevolgd en het raam opnieuw in laten leren. Helaas lost het niets op. Wel kwam ik er achter dat op een of andere manier er achter geen comfort sluiting is? Je moet de schakelaar dus in gedrukt houden in het raam geheel te openen.
Voor werkt de comfort sluiting maar gedeeltelijk alleen bij het openen van de ramen.
Iemand nog een idee waar ik kan zoeken?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.