Renault MEGANE SCENIC: rammelend geluid motorcompartiment

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: K4M A7, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 79

Hallo allemaal
Mijn probleem met mijn Renault scenic rxe 1.6 l 16v uit 2003 met 145000 KM op de teller,is dat deze in de 3,4 en 5 de versnelling behoorlijk wat lawaai maakt ,doch als ik de koppeling indruk is het [rammelend] geluid weg is ook als ik dan de motor op toeren houd
ben bij een garage geweest deze vertelde dat dit waarschijnlijk van de versnellingsbak afkomt ,heeft er iemand ervaring met dit probleem gaarne zou ik dit horen om zeker er van te zijn dat het inderdaad de versnellingsbak zou kunnen zijn
MVG Jack

jack123

Geplaatst door jack123 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1445) PRO, 7 jaar geleden

Versnellingsbak 99.9% , zit er nog wel genoeg olie in , de binnenste aandrijfashoes van de linker as is aangesloten op de versnellingsbak , als deze lek is loopt de olie er uit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.