Renault Megane: relais

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6e

beste mensen, ik heb een vraag over mijn mislampen. mijn mistlampen hebben het een paar keer gedaan en daartussen weer een paar keer niet. en nou heb ik al laten kijken, bij de zekering zit wel stroom maar bij de bedrading van mijn lampen niet meer nou is het waarschijnlijk een relais. maar waar zit die precies want mij is laten vertellen onder het dashbord maar daar kan ik ze niet vinden en wat kost een nieuw relais er in laten zetten ongeveer ( kun je daar makkelijk bij komen?)

( lampje brand wel als ik hem aan zet en geeft een klik rechts voor in de auto terwijl hij die klik niet bij de achtermislichten doet)

stephan1985

Geplaatst door stephan1985 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

patvdr (0) PRO, 17 jaar geleden

als je een klik hoort betekent dit dat je relais waarschijnlijk schakelt. je vindt het door te luisteren waar het klikt!
maar de stroomtoevoer naar je lampen loopt van een zekering over het relais via een oranje draad naar je lampen. is er wel een goede massa?(zwarte draad)
zekering14 15A derde rij derde van links

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.