Renault CLIO: Remmen

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: K4M D8, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 82

Het probleem is dat na kilometers rijden tijdens remmen het rempedaal enkelen centimeters verder doorschiet, terwijl de auto wel blijft remmen. Net alsof het ABS in werking treedt. Als de storing er is blijft hij dat doen totdat je de moter uitzet en opnieuw start.
Dan is het voor kilometers weer oke totdat het probleem zich weer voordoet. Heb de hoofdremcilinder al vervangen voor een nieuwe.
Het gaat om een Clio 1.6 van 2006 en die staat niet in bovenstaande lijst.

Bij voorbaat dank,

Roman

Roman7

Geplaatst door Roman7 (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

David Schutte (1) (0), 6 jaar geleden

Muschien alles even schoon maken en even goed onluchten ververst rem vloei stof er op even kijken hoe het dan gaat.
Kan ook helpen denk ik.

kaleido 1 (1715) PRO, 6 jaar geleden

Als het pedaal ook ligt trilt als dit gebeurt , controleer dan eens je abs ringen op beschadiging roest breuk.

Roman7 (0), 6 jaar geleden

Zoals gezegd nadat hoofdremcilinder en remvloeistof vervangen was en goed ontlucht bleef het probleem in eerste instantie. Heb toen de auto enkele keren in de ABS geremd(was makkelijk omdat het regende) het probleem is daarna niet meer terug gekomen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.