Renault Megane: remproblemen door velgen

Bouwjaar: 2003

heb een megane 2003 en heb er olympi velgen onder geplaatst 17inch 225 heb renault dit laten weten dat was volgens hun geen probleem.Heb nu 3keer remschijven moeten laten vervangen omdat deze krom trekken nu is mijn fabrieks garantie over en is valt de auto in de top occasion garantie en nu zegt renault dat mijn velgen te breed zijn en dit niet onder garantie valt. Heb velgen specialisten dit probleem verteld en zij kennen het probleem niet . Heeft iemand ook dit probleem aan de hand gehad.Weet iemand of het afdraaien van mijn velgen een oplossing biedt voor mijn probleem.

ravin

Geplaatst door ravin (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

schroer (0) PRO, 18 jaar geleden

probeer het weer eens met je oude velgen, als het dan goed gaat kan ik me er iets bijvoorstellen dat het aan de grote van je velgen ligt. succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.