Renault Clio: Renault Clio kapotte radio

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine

Vanaf de vorst (december 2009) 3 keer met een lege accu gestaan. De 2e keer een nieuwe accu laten plaatsen. Na de 3e keer bleek het probleem door de radio veroorzaakt te worden. Is er toen uitgehaald en accuprobleem is opgelost.
Onze dealer weigert ons een nieuwe radio te leveren omdat Renault Nederland die niet wil vergoeden.
Na verschillende brieven heeft onze dealer ons een voorstel gedaan : wij kunnen een nieuwe Renault radio krijgen met 20% korting. Wij zijn het hier niet mee eens omdat wij vinden dat Renault gratis een nieuwe radio moet leveren ; een radio hoort toch niet na 3 jaar al kapot te zijn na 1 (strenge) nachtvorst.
Wie heeft hier ervaring mee ; hebben wij recht op een gratis nieuwe radio?

kapinguin

Geplaatst door kapinguin (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

josdm (0), 14 jaar geleden

Komt je clio niet uit 2006 i.p.v. 1996?

abc (0) PRO, 14 jaar geleden

meerdere renaults hebben hier last van gehad vooral als het heel koud was dat de radio niet werkte,de gevallen die ik ken zaten nog gewoon in de garantie .

sjaak10918 (0) PRO, 14 jaar geleden

het heeft je onnodig een nieuwe accu (en onderzoekskosten) gekost. En nu kost het je ook nog een nieuwe radio. De radio zelf is na 3 jaar niet veel meer waard, maar wat betreft alle kosten zou de dealer je wel wat tegemoet mogen komen.

En dat renault nederland niets wil doen is geen argument, je koopt de auto bij de dealer en niet bij Renault Nederland.

kapinguin (0), 14 jaar geleden

Ja hij is idd uit 2006 en niet uit 1996.
Wij waren uiteraard uit de garantie en de dealer zegt dat wij geen Top Occasion hebben en daardoor niet voor een nieuwe radio in aanmerking komen. Maar het is toch niet normaal dat een radio van ruim 400 euro al na 3 jaar kapot gaat?! Renault heeft toch een naam hoog te houden?!

abc (0) PRO, 14 jaar geleden

geheel gratis weet ik niet je zult toch op enige afschrijving moeten rekenen.maar met dit probleem kun je beter bij een onbudsman of iets in die richting en niet hier .
renault heeft trouwens zelf ook problemen las ik vandaag in de krant.

P. Kelder (0) PRO, 14 jaar geleden

Fam. Goudriaan

Wij willen u er op attenderen dat problemcar feitelijk bedoelt is voor het oplossen van TECHNISCHE problemen van voertuigen.
Gezien u een consumenten geschil heeft is dit eigenlijk niet passend op dit forum.

Zou u hier iets rekening mee willen houden....

Gr. paul (Moderator Problemcar)

kapinguin (0), 14 jaar geleden

Beste Paul,

neem ons niet kwalijk, dat hebben wij niet goed gezien dan. Wij wilden alleen graag weten of er meer Renault rijders zijn met een kapotte radio en hoe dit door de deler opgelost was. Sorry.

P. Kelder (0) PRO, 14 jaar geleden

[quote=kapinguin]Wij wilden alleen graag weten of er meer Renault rijders zijn met een kapotte radio[/quote]
Dit soort beknopte vragen zijn helemaal geen probleem....

Gr. paul

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.