Renault Megane: renault megane slaat niet aan

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine

ik zit met een probleem dat mij auto niet aanslaat heb wel een vonk en benzine bij de gasklep.
maar slaat niet aan maar als ik de toevoerleiding in het inlaatspruitstuk stop slaat hij wel aan .
nu was mij vraag kan ik een draadje van de accu naar de injector trekken om te kijken of hij werkt.
ook gaat het lampje van de startonderbreker niet meer uit maar start motor draait wel en de pomp werkt ook en wat kan ik verder proberen en kan het met elkaar temaken hebben

othman

Geplaatst door othman (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

RPJdeWeert (0), 12 jaar geleden

Carburateur en injector??? Iets klopt er niet. Wat voor motor heb je precies?

Wat je zou kunnen proberen, is om eens zinnen te maken, leestekens te gebruiken en je eigen reactie eens na te lezen. Misschien zijn er dan meer mensen die begrijpen wat je schrijft, zodat je ook meer reacties krijgt.
Dit leest zich gewoon uitermate irritant!

maarten4874 (0) PRO, 12 jaar geleden

begin eerst eens gewoon met normaal storing zoeken voor je draden gaat trekken. meten=weten. Zo te horen slaat hij wel aan als je brandstof in het inlaatspruitstuk spuit,dus zal er geen brandstof ingespoten worden door de injector(en). Dus het lampje van de startonderbreker blijft branden??? probeer eens sleutel in contact 1E!!! stand,sleutel indrukken en tegelijk starten. Wat doet ie nou?

Je hebt een vonk zeg je,dus BDP signaal is oke. Hoord je de injector(en) tikken tijdens starten? Heb je signaal op de injector(en) met een led spanningszoeker meten. En het leest iets makkelijker als je leestekens gebruikt.

othman (0), 12 jaar geleden

sorry voor de slechte beschrijving maar baal enorm dat hij niet aanslaat zal het zo effe wijzigen.
ik heb een 1.4 motor sorry met carb bedoelde ik de gasklep die onder de luchtfilter zit. (waar volgens mij de injector boven zit net als bij een panda).dat is tevens de plek waar ik de benzine in laat lopen .
en ik hoor niks tikken als ik start. ik zal het zo proberen om met een spaningszoeker op de injector te proberen .

othman (0), 12 jaar geleden

is op gelost de sleutel was de boosdoener bedankt voor het meedenken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.