Renault Megane: resetten van de service-interval

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1500 diesel

Hallo.
hoe kan ik de service-interval resetten bij een megane 1500 diesel van bouwjaar 2005?
Groetjes

theo11340

Geplaatst door theo11340 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jhl (0) PRO, 15 jaar geleden

Theo,
Op de rechterbediening van de ruitenwissers staat een knop. Auto op contact zetten en op die knop moet je drukken tot de nog te rijden km. tot de volgende service tevoorschijn komen. Knop ingedrukt houden tot nieuwe serviceinterval verschijnt, knop lossen en contact afzetten. Of toch zo ontgeveer. Heb hier de TecDoc niet bij de hand, maar zo is het toch ongeveer.

Sander18 (0) PRO, 15 jaar geleden

heej theo , drukken op de knop die aan je ruitenwisser hendel zit aan de zijkant , netzolang tot je bij je service interval komt , of als die al weg is tot je het sleuteltje ziet knipperen en er -------- staat , dan knop ingedrukt houden dan komt er 30.000 te staan gaat knipperen en net zolang ingedrukt houden tot ie blijft staan en dan is het klaar

hakeemolajuwon (0) PRO, 15 jaar geleden

Bij mij lukte dat vandaag alleen met lopende motor. Bovendien moest ik het dunne stiftje tussen de twee klokken ingedrukt houden, nadat ik de optie met de drukknop aan het uiteinde van de ruitenwisserschakelaar geselecteerd had.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.