Renault Megane: ruit open deurvergrendeling eraf

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

graag hulp met 't volgende .
heb nu al 3 keer meegemaakt dat na een nacht hard regenen ik in de ochtend bij m'n auto kom en aan de bestuurderskant het raam open staat en de deuren uit de vergrendeling zijn . ook was bij 1 keer de accu leeg (later bleek de mistlampen "spontaan" aangegaan te zijn en ook niet meer uit te kunnen , dit is inmiddels verholpen maar 't probleem is nog steeds onbekend).
dit is op 3 verschillende plekken gebeurd dus een "grap" is uitgesloten .
heb nog nooit van zoiets gehoord.
iemand ???

groet Ben.


Renault Megane Coupe 1998 1.6

Ben1976

Geplaatst door Ben1976 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

biged1971 (0) PRO, 15 jaar geleden

huis hulporgannen aan het overlijden misschien

8je (0) PRO, 15 jaar geleden

Als het altijd na een regenbui is, zou het kunnen dat je een waterlekkage hebt waardoor er vocht in het huis hulporganen komt.

abc (0) PRO, 15 jaar geleden

ik sluit me bij 8je aan.controleer eens of het links onder bij de pedalen nat is of ff in de wasserete kijken of er water binnen komt

Ben1976 (0), 15 jaar geleden

ga 't meteen proberen . kom er snel op terug .
alvast bedankt!

Ben1976 (0), 15 jaar geleden

rest wel de vraag waar en wat huishulp organen zijn :S

abc (0) PRO, 15 jaar geleden

huis hulporganen is een computer ie bijna alles in het interieur regelt zoals elektr ramen centr vergrendeling maar ook de verlichting etc.etc. dit is de kast waar de zekeringen in zitten

Cliodennis (0), 15 jaar geleden

Controleer ook even goed de afwatering onder de voorraam. Loopt het water daar nog wel goed weg, of zit dat vol met blaadjes en zo. Mischien moet je dan even de kunstof paravan (bij de ruitenwisserarmen) weg halen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.