Renault renault megane senic : senic 1997 start niet na lang stil staan

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 rt

hallo

even een vraag, ik heb sinds kort een megane senic gekocht, geweldige grote wagen, echter als ik er mee gereden heb en de wagen staat een tijdje stil, bijv, snachts dan start de wagen niet meer, ik moet dan een paar keer gas geven en starten, Uit de uitlaat komt dan witte rook,
na ongeveer 2 min starten en gasgeven springt de wagen aan en valt ook weer uit na even wachten kan ik de wagen zonder problemen starten.

Als de wagen ongeveer 5 uur stil heeft gestaan start hij wel, ik heb het idee dat de wagen bij koude motor niet start.

Wat heb ik allemaal gedaan, nieuwe gloeipluggen gezet, nieuwe terug voer darmen gezet,ook wel overloop genoemd.
nieuwe multieriem.
nieuwe dieselfilter met houder,

Voor dat ik start doe ik wel eens ontluchten, als ik op de dieselpump druk en de nippel van de dieselfilter openzet dan komt er lucht en diesel uit.
tevens kan ik jullie vertellen dat de bestuurderszijde de rechter electische raam niet werk, kan niet openen wel sluiten. soms gaat het lampje van de electrische probleem aan,

beginner

Geplaatst door beginner (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

moderator (0) PRO, 15 jaar geleden

Graag eerst autogegevens invullen. Klik daarvoor op "Bewerken".

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.