Renault MEGANE SCENIC: RX4 rammelt bij sturen naar links!

Bouwjaar: 2003, Brandstof: LPG, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: F4R C7, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 102

Na het oplossen van het vorige probleem komt nu het onderliggende probleem. Tijdens het sturen naar links rammelt er iets links voor.
Wat bleek was dat de grote cylinders in beide remklauwen muurvast zatten en niet vrij te maken waren.De remblokken liepen ook aan. Dus beide zijde de remklauwen vervangen. Dacht dat het was op gelost het ergste lawaai was weg maar niet helemaal.Nu bij het sturen naar links begint het weer erger te rammelen ,stuur trilt niet echt.Word er een beetje moedeloos van.Monteur komt er ook niet uit. geen spelling op het stuurhuis!!

LBforce

Geplaatst door LBforce (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

RPJdeWeert (0), 6 jaar geleden

Ik zou denken aan een aandrijfas....

Hans4040 (190) PRO, 6 jaar geleden

Alles wat kan bewegen op speling controleren;
Dus, draagarmrubbers, stuurkogels, fuseekogels, taatslagers, aandrijfassen, remklauwen, remblokken, veren, schokbrekers, enz....

LBforce (0), 5 jaar geleden

zijn er uit eindelijk uit was toch het wiellager rechtsvoor endelijk rust in de auto! Bedankt voor de tips

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.