Renault Safrane: slaat af en start nie meer ??

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

na een paar kilometer rijden begind de auto te stotteren en slaat ie af dan zegt de boordcom. dat er iets is met de brandstof inspuiting. na ee dag stilstaan loopt de auto weer een paar kilmeter en dan ut zelfde verhaal

ik heb het brandstoffilter en bougie`s vervangen en er zit injectie reinigger bij maar het is nog steeds het zelfde

wie heeft een iedee ??

bvd leslie

lesje

Geplaatst door lesje (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Safrane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

elze (0) PRO, 16 jaar geleden

is de kat niet verstopt?

lesje (0) PRO, 16 jaar geleden

nee de kat. is goed hij dat heb ik gecontroleerd

toch bedankt gr les

K.G. (0) PRO, 16 jaar geleden

Onder de RE injectie RV zit een verbindingstekker waar o.a. de stuurdraad naar de benzinepomp in zit, deze stekker gaf in het verleden nogal eens problemen door inbranden. Dit kan deze storing tot gevolg hebben.
Gr K.G.

Siem Bijman (160) PRO, 16 jaar geleden

Er zit ook een brandstofpomp relais op (rechtsvoor bij de RE injectie zoals kg aangeeft) en die geeft ook wel eens problemen. Je kunt bij de brandstofpomp de voeding checken en als hij begint te stotteren controleren mbv een proeflanmpje oid of de spanning daar weg valt. Laatst nog gehad bij een Safrane van 94. Relais vervangen en probleem is niet meer terug geweest.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Safrane of stel zelf een nieuwe vraag.