Renault Megane: startmotor vervangen maar start nog niet help......

Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

hallo wie kan me helpen al een aantal maanden geleden begon mijn startmotor problemen te geven het is maar een dag soms twee dagen dan gaat het weer maanden goed dan heeft die weer eens zo'n dag dan weer maanden goed geef dan kleine tikjes op de spoel van de startmotor terwijl iemand de sleutel omdraaid heb ik geleerd van een vriend maar dat gaat natuurlijk niet als je eens alleen bent dus heb ik besloten om een revisie startmotor erin te laten bouwen maar nu na twee dagen doet die het alweer denk dat het niet aan de startmotor lag dan alhoewel als ik een klein tikje gaf aan de spoel van de oude,starte hij meteen nu bij de nieuwe heb ik hem aangeduwd kan het soms zijn dat hij pas is ingebouwd is.groetjes kim

kim,geniva

Geplaatst door kim,geniva , lid sinds 14 jaar geleden

2 Reacties

kim,geniva, 14 jaar geleden

trouwens hij is van 1998....

sytze PRO, 14 jaar geleden

Heb je um LATEN inbouwen? Dan zou ik maar even terug gaan naar de garage die het gedaan heeft. Komt wel es voor dat de moer niet goed is aangedraait of of dat er corrosie op het aanleg vlak zit en dan kan het zijn dat de plus draad geen goed kontakt maakt. Dit ziet een garage in een handomdraai.
Ooit meegemaakt met eenzelfde startmotor die we hebben vernieuwd dat ie na 2 dagen weer stuk was. Naar de garage terug is echt de beste remedie in 1e instantie.

Sytze

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.