Renault Megane: veel te hard stationair

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

na vervanging van de dit snaar en div kleppen , gaat de motot na de start heel hard stationair lopen, wel regelmatig dus de snaar is goed, wat ben ik vergeten?

Rico37

Geplaatst door Rico37 (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

abc (0) PRO, 16 jaar geleden

vacuum slang?

Rico37 (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=abc]vacuum slang?[/quote]
nee zitten erop.

timhoeks2 (0) PRO, 16 jaar geleden

gaskabel te strak? stappenmotor niet helemaal dicht? draad tussen inlaatspruitstuk gekomen waardoor je een vacuum lekkage hebt? en als je een slang lostrekt, gaat ie dan nog harder lopen? zo niet heb je echt ergens een vacuum lek.

pieterfiets (0), 16 jaar geleden

Ik heb een Renault Megane Scenic van maart 2005.
Tijdens het rijden loopt de motor goed, als ik echter bij een stoplicht sta, gaat het toerental van de motor naar de 2000 - 3000 blijft razen en zakt uiteindelijk naar de 2000 terug. Ik ben inmiddels 178 euro armer na een onderzoek bij de Renault dealer in Almere. Deze hebben gasklep gereinigd, maar dat heeft niets geholpen. Daarna naar Rebnault dealer in Weesp, deze heeft kostenloos een nieuw gashuis uitgeprobeerd, maar ook weer geen resultaat. Daarna weer een dag geweest voor opnieuw programmeren van de computer, ook dat heeft niets opgeleverd. Weet iemand hier raad op????

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.