Renault Clio: Stoelpositie Bestuurderskant

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16v

Goedenmorgen iedereen,

Ik heb gisteren een Renault clio aangeschaft en ik kom een klein probleempje tegen. De stoel aan de bestuurderskant wil niet verder naar achteren schuiven terwijl de stoel nog niet aan het eind van zn rails is. De passagiers kant gaat namelijk wel een stuk verder naar achter. Heeft iemand hier ook problemen mee gehad en hoe zou ik dit kunnen verhelpen?

M.v.g. Mick

MiCkSt3r

Geplaatst door MiCkSt3r (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

skybolt (0), 14 jaar geleden

Controleer eens of er niet per ongeluk een balpen o.i.d in of naast de railsje's is gevallen.muntgeld wat uit iemand zijn zak is gevallen wil ook wel eens de boel tegenhouden.
Het kan ook zijn dat de vorige eigenaar een klein persoon was en de railsjes naar voren zijn geplaatst.

grtjs rob

MiCkSt3r (0), 14 jaar geleden

Bedankt voor je reactie!
Ik heb gekeken of er iets tussen de rails zat maar dat was dus niet het geval. Ik dacht ook dat de rails verschoven was aangezien de vorige eigenaar inderdaad een klein persoon was maar dit was ook niet het geval. De railsjes staan even ver naar achter als die van de passagiersstoel.

Waar ik echter wel achter ben gekomen is dat als ik iemand achterin wil laten stappen, de stoel wel naar voren klapt maar niet schuift. Dit doet de passagiersstoel wel.

Gr. Mick

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.