Renault Megane: Storing EGR

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 DCI

Hallo
Ik heb hier een Renault Megane Scenic 2 die heeft een egr storing in eerste instantie gaf ie aan dat de egr klep stuk was die heb ik vervangen en daarnaar de storing gewist, naar 2 kilometer komt er weer een storing in met mijn universele uitlezer krijg ik nummer P0487 dat is een egr storing, ik ben bij de dealer geweest die zegt de egr klep is stuk en ik heb van hun weer een nieuwe gekregen die er opgezet maar weer de zelfde storing, kan iemand mij daar wat over vertelllen is daar wat anders aan de hand ik heb de stekker en de bedrading gecontroleerd maar kan geen rare dingen daaraan vinden ???
Wat zou daar nog meer aan kunnen schelen?

Alvast bedankt
Mvg,
Peter


[b]Mededeling: PROBLEMCAR.NL vraagt iedereen die een probleem heeft voorgelegd op het forum ook de oplossing hier weer te vermelden. Degene die helpt om een probleem op te lossen hoort graag hoe het is afgelopen!!! Bij het uitblijven / veelvuldig verzuimen van enig feedback bestaat de mogelijkheid dat u de nieuwe vraag retour krijgt....[/b]

[b]Moderator Problemcar[/b]

evers2962

Geplaatst door evers2962 PRO , lid sinds 15 jaar geleden

2 Reacties

jhl PRO, 10 jaar geleden

Je hebt tenminste toch je LMM al gecontroleerd en je luchtfilter?

willyvan PRO, 10 jaar geleden

arcodrukcontact of stekker ooit niet goed dit ook effe controleren

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.