Renault Megane: Stuurkolom niet vrij

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900 dci

Als ik de wagen wil starten komt er op het display stuurkolom niet vrij ,haal ik de kaart eruit dan komt erop display stuurkolom vrij . Wat heb ik reeds gedaan uitgelezen en was fout van blok op zijkant stuurkolom met linkse schroefdraad kostprijs 380 euro fouten gewist en gaf geen fouten meer aan proberen starten niks hetzelfde probleem dan al de bedrading aan computers zekeringkast en rond batterij vrijgemaakt en gecontroleerd niks helemaal geen enkele kabel kapot of platgedrukt opnieuw geprobeerd niks steeds dezelfde fout ,kan er mij iemand helpen dit probleem op te lossen zit nu al wel met men handen in het haar zijn reeds 2daelers van Renault ook geweest en vinden ook niks waar moet ik nog gaan zoeken
Mvg garage terryn

Garage terryn

Geplaatst door Garage terryn (0) PRO , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

j.de.vries73 (0) PRO, 8 jaar geleden

kaart lezer kan stuk zijn stuurkolom komt volgens mij nooit voor bij megane laguna 1 keer meegemaakt dus eerst kaartlezer proberen hoeft niet ingelezen te worden

antie-dealer (0) PRO, 8 jaar geleden

Heb een Espace IV en bij mij is al tot 2 x toe de stuurkolom blok defect geweest. Kon alleen opgelost worden met een nieuwe. Maar daar ik zelf de mogelijkheid heb om de software in de stuurkolom blok te herschrijven was het euvel opgelost.
Een tweedehandse kopen heeft geen nut daar in iedere gebruikte stuurkolom blok het V.I.N. nr in geschreven staat is deze onbruikbaar mits die softwarematig verwijderd word.

willyvan (5) PRO, 8 jaar geleden

uitlezen met clip
soms gaat upc langs accu stuk dan dezelfde stoorring deze kan je gewoon wisselen van andere auto

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.