Renault Megane: Tikkend geluid links onder dashboard

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9DCi

Bij mijn Renault Megane Coupé 1.9DCi heb ik sinds twee dagen bij het starten een hard tikkend geluid, net of er een electrisch relais constant in en uitschakelt; tempo waarin dit gebeurd is ongeveer elke seconde. Na ongeveer 20 seconden als de motor loopt stopt het uit zich zelf. Ik heb nog niet gemerkt dat iets het niet doet. De auto heeft 200.000 km gelopen. Het geluid komt onder het dashboard vandaan. Wie heeft er een idee wat dit kan zijn?

Jos Rijsemus

Geplaatst door Jos Rijsemus (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

AS1 (105), 15 jaar geleden

defecte recirculatieklep. bekende kwaal.
Zie [url=http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?p...]hier[/url]

Jos Rijsemus (0), 15 jaar geleden

Hallo,

Gisteren de lucht recycle klep los gemaakt (was toch weer wat anders dan op de foto's) maar het bleek dat het plastik tandwieltje versleten was op een plek. Het hele tandwieltje er uit gehaald en nu maakt het geheel geen lawaai meer. (wel heb ik nu geen lucht recirculatie meer maar dat gebruikte ik toch nooit).
Bedankt voor de oplossing....wat een geweldig forum toch!!!!!)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.