Renault Clio: Trillen Van De Koppeling

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 F9Q 782

Koppeling Trilt Iets Voelbaar In Pendaal Rijd Niet Echt Lekker Zo Zit Al Alles Nieuw In Drukgroep,plaat En Vliegwiel Druklager.motorsteun Rv Maar Zit Er Nog In Wie Heeft Er Ervaring Mee?gr Wilco

WILCO12025

Geplaatst door WILCO12025 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kawaZ750 (0) PRO, 17 jaar geleden

Geen Idee, Maar Ik Weet Wel Dat Het Door Dat Gedoe Met Die Hoofdletters Vrij Onleesbaar Is...

WILCO12025 (0) PRO, 17 jaar geleden

Zeg Dan Niets!!!!!!

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

misschien zijn de hoofdletters een verklaring in de vorm van een noodkreet?

quotte

het doen trillen/aangrijpen van een koppeling dit kunnen uiteenlopende manken zijn.. een niet vlak vliegwiel? een beschadigde drukgroep (ontstaan tijdens de montage) aan dit soort dingen moet men denken...

paul,

Alex218 (0) PRO, 17 jaar geleden

Koppeling & drukgroep met de juiste prise-as centreerpen vastgezet? En hoe is je vliegwiel inderdaad? Wellicht koppelingskabel ook even vervangen.

kawaZ750 (0) PRO, 17 jaar geleden

waarom typ je dan zo? tis moeilijker typen, en moeilijker lezen.... Maargoed, als hij in het pedaal trilt, dan moet het volgens mij iets zijn dat draait. Zit het vliegwiel wel 100% recht op de krukas?? ik bedoel, zit er geen rotzooi tussen of iets dergelijks??

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.