Renault Scenic: Uitleg motorcode f3r 261

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: F3r 261

Hallo in en heftruck zit een Renault motor, maar deze is defect.het is een f3r motor met daarachter de nr's 261. Maar ik krijg motoren aangeboden met de code f3r 750 of 751. Hoe moet ik deze motorcodes lezen?

wkhoek

Geplaatst door wkhoek (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

timhoeks2 (0) PRO, 10 jaar geleden

poeh, das een moeilijke de eerste gaan over de motor zelf "f3r" en de rest zo', beetje over wat er op en aan zit. bij renault is er veel over te bouwen weet ik uit ervaring. als de kop hetzelfde is (in- en uitlaat posities) ben je denk ik al een heel eind. starter zal wel in je converterbak zitten zeker? enige wat er mis zou kunnen gaan is renault misschien een serie heeft gebouwd wat enkel op die heftrucks zat. misschien kun je al iets van een tussenpakking bestellen die je mee kunt nemen om te kijken of je het er tegenaan geschroeft krijgt?

wkhoek (0) PRO, 10 jaar geleden

Bedankt. Ben er inmiddels achter dat f het model motor is, dat 3 staat voor injectie en de r is 2liter inhoud. De nr's erachter hebben inderdaad betrekking op details zoals uitgevoerd voor automaat oid. Helaas is de 261 niet (veel) geleverd in autos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.