Renault Renault Megane: Wiellager

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: F8q

Mijn auto is afgelopen maandag naar de apk-keuring geweest. Er is een opmerking gemaakt over een defecte wiellager linksachter. Een geluid is te horen als deze op de vrijloopbank staat. Deze wiellager is echter door dezelfde garage in september 2006 vernieuwd. Er is in totaal ongeveer 30.000 km met deze wiellager gereden. Volgend week dinsdag wordt deze lager vervangen. Ik vind het niet normaal dat een wiellager al naar 30.000 km kapot kan zijn. De garage was er ook niet blij mee. Vinden jullie dat de garage mij tegemoet moet komen in de kosten van deze reparatie Ik vind van wel. Gaarne jullie reacties.

Gert41

Geplaatst door Gert41 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=Gert41]De garage was er ook niet blij mee. Vinden jullie dat de garage mij tegemoet moet komen in de kosten van deze reparatie Ik vind van wel. Gaarne jullie reacties.[/quote]
Waarschijnlijk komt de garage jou wel in de kosten tegemoet. Een garage met een beetje verantwoordelijkheid vergoed het lager incl montage.
Wacht de uitkomst eerst maar eens af, om de tafel kun je altijd, doe dit wel voor je betaald.

Gr. paul

Gert41 (0), 16 jaar geleden

Bedankt voor je reactie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.