Renault megane: wil niet starten

Ik heb een andere motor in de renault megane gestoken maar hij wil niet starten zou dat eventueel de oorzaak kunnen zijn door het alarm en hoe zou ik dat probleem kunnen oplossen ? Groetjes Kurt.

vic11763

Geplaatst door vic11763 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi,


de sleutelcode..? ( startblokering )


paul,

vic11763 (0), 19 jaar geleden

Hoe kan je het eventueel oplossen of overbruggen ? Kurt

Henk Nobach (0) PRO, 19 jaar geleden

Wat voor motor? diesel of benzine? Is het een diesel dan moet je gecodeerd afslagventiel op de pomp overzetten. Is het een benzine dan krijg je geen problemen met de startvergrendeling mits je de ECU gebruikt die oorspronkelijk in de auto zat.

vic11763 (0), 19 jaar geleden

hallo het is een 1900 dt motor f8q .en hoe doe je dat het best om dat ventiel te overbruggen . je hebt 3 draden aan dat ventiel .

Henk Nobach (0) PRO, 19 jaar geleden

Wat je ook van plan bent(al dan niet startblokkering omzeilen), je zult toch de breekbouten van de beschermkap moeten uitboren.

vic11763 (0), 19 jaar geleden

alles verzet van oude pomp (gecodeerd afslagventiel) en alles werkte perfekt . vriendelijk bedankt voor advies kurt

jazz5211 (0), 18 jaar geleden

F8Q 6N van 1999 welke gloeibougies moeten daarin een Renault Megane

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.