Seat Cordoba: Afstandsbediening centrale vergrendeling

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: AGR

Omdat de centrale vergrendeling op afstand bij een seat cordoba uit 2000 het niet altijd goed deed, dacht ik: laat ik hem eens opnieuw inleren. Dus ik volgens de manier die in het boekje beschreven staat, opnieuw inleren. Dat had ik beter niet kunnen doen. de auto reageert nu helemaal niet meer op de centrale vegrendeling op afstand. Nieuwe zender voor in de sleutel besteld en deze proberen in te leren. ook hier reageert de auto niet op. Wie kan mij vertellen wat het nog meer kan zijn, en wat ik er aan kan doen.

Timtdi

Geplaatst door Timtdi (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

blijegeit (0) PRO, 17 jaar geleden

de sleutel laten inleren door iemand die het wel kan.... :) denk dat dat het grootste probleem is :) (en als dat niet werkt kan diegene ookmeteen kijken wat het dan wel is.)


mvg

Timtdi (0) PRO, 17 jaar geleden

Fijn dat je je collega's zo helpt! Ik heb de sleutel proberen in te leren volgens de manier die in het boekje staat en in autodata staat. Na overleg met de dealer een nieuwe zender besteld maar dat was het dus ook niet!.

alexander242 (0) PRO, 17 jaar geleden

Klikt misschien raar,maar je moet hem soms wakker maken om het maar zo te zeggen.

Mijn collega's krijgen hem soms ook niet geprog. en ze doen niks fout.Alleen wat ik doe is de deuren een keer aansturen met de deurslot.Een keer dicht/open (deurvergrendeling moet wel gewerkt hebben dus sleutel ff vasthouden in ze positie) en daarna op contact,weer uit het contact halen.Vervolgens sleutelknopje(lock) indrukken en drie keer op unlock drukken.Lampje sleutel knippert 5× en de deuren gaan dicht en open.Weer een een keer op contact zetten en klaar is kees.Anders is ontvanger stuk.

Suc6

chrissi (0) PRO, 14 jaar geleden

Hallo,

Ik heb dus hetzelfde probleem.

Is er al een oplossing gevonden?

Wachtend op reactie

Chris

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.