Seat Toledo: airbag lampje brand

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 110pk

Mijn airbag lampje brandt nadat ik mijn auto heb droog gemaakt vanwege een grote overstroming van regenwater. (Miss. dat andere seat toledo rijders dit ook al eens hebben ervaren). Heb de stoelen eruit moeten halen en de bekleding kompleet moeten laten drogen aan deze stoelen zitten stekkers van de zij-airbags deze zijn losgekoppelt geweest en nadat ik deze weer heb vast gedaan begon het lampje in mijn dahboard te branden. WAT DOE IK HIER VERKEERD?

Graag reactie want ik weet niet of ik nu nog wel beveiligd ben tegen een eventuele botsing-aanrijding.

vincendt

Geplaatst door vincendt (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Toledo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

moderator (0) PRO, 17 jaar geleden

Je doet niets verkeerd. Deze draadonderbreking wordt opgeslagen. Oplossing: fouten laten uitlezen en wissen. Als er verder niets (meer) aan de hand is, zal de lamp uitblijven.

vincendt (0), 17 jaar geleden

Hartelijk dank voor je antwoord dus mijn airbags zijn nog gewoon intact zullen het eventueel ook gewoon doen als er zich iets voor doet

moderator (0) PRO, 17 jaar geleden

Zolang het lampje brandt, is het systeem uitgeschakeld. Als veiligheid. Dus zo spoedig mogelijk laten uitlezen en wissen.

vincendt (0), 17 jaar geleden

dank je wel

u-l-f-t (0), 17 jaar geleden

hoi Vincent heb je al gebrobeerd de accu pool (de min pool) er even af te latenen dan na ong. 1 minuut er weer op zetten mvg Gerrit

moderator (0) PRO, 17 jaar geleden

Heeft bij de VAG-groep geen zin bij airbagstoringen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Toledo of stel zelf een nieuwe vraag.