Seat Toledo: s,morgens lang doorstarten

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: TDI

hallo wie van jullie weet hier raadt mee een tdi moter met rode d en i s,morgens lang starten en heeft die een maal gelopen dan de hele dag geen problemen meer en het maakt niet uit of het nu 13 a 14 graden is of 7 a 8 graden ik bedoel ivm voorgloeien als het 13 a 14 graden is gloeid die niet het is een een tdi met brandstof pomp en geen pompverstuivers de tempzender is vv zou het lucht kunnen zijn? de dealler zij met 2 slangetjes rechtstreeks op de pomp zetten wie heeft die probleem al eens mee gemaakt aub help mij alvast bedankt!!! Gerrit

u-l-f-t

Geplaatst door u-l-f-t (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Toledo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

waarschijnlijk is de tempratuursensor het probleem, wil je op safe laat dan de auto eens uitlezen op evt foutcode's.

paul,

u-l-f-t (0), 17 jaar geleden

[quote=paulkelder]waarschijnlijk is de tempratuursensor het probleem, wil je op safe laat dan de auto eens uitlezen op evt foutcode's hoi paul alvast bedankt voor je reactie maar ik had de tem. zender al vervangen maar gevoelsmatig zeg ik dat het een luchtprobleem het is alleens,morgens dan gaat het de hele dag goed en als die dan loopt eerst veel rook en dan is het goed op het brandstof filter zit een t stukje al eens megemaakt dat die lekte? mvg Gerrit.

paul,[/quote]

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Toledo of stel zelf een nieuwe vraag.