Seat Leon: Airco Seat Leon TDI 2001

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDI

Ik zit met een airco probleem van mijn Seat Leon, ik heb de airco laten vullen, 750 gram, deze is tot 3x toe schoongemaakt en opnieuw gevuld, de airco motor slaat wel aan als ik de airco aanzet en gaat ook weer netjes uit als ik de airco uit zet, maar koelt niet. Ik heb de airco uit laten lezen (verder ook alle andere onderdelen van de auto) deze geeft geen foutmelding, heeft iemand een idee waar het aan kan liggen?
Alvast bedankt voor jullie hulp.

iAmir

Geplaatst door iAmir (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Leon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

arjanz750 (0) PRO, 12 jaar geleden

verstopping in het ventiel de verdamper in.

slaat de pomp wel in en uit ??

iAmir (0), 12 jaar geleden

Ja, de pomp slaat in en uit, sterkernog, toen ik hem bij heb latenvullen koelde hij, maar bleef 2 min koelen en dan stopte hij er mee, ik weet niet of het er iets mee te maken heeft maar zodra de monteur de rode kabel afkoppelde stopte hij ook met koelen.

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Gaat de koelfan wel draaien vlak nadat je de airco aan hebt gezet? (en niet op econ)
Je moet eigenlijk de drukken eens meten (lage en hogedruk) hoog moet ongeveer 9 bar of hoger zijn en laag moet 2 bar zijn.
Misschien defecte pomp of de magneetkoppeling hiervan, deze breekt nog wel eens of de moer raakt los (afhangkelijk welk type je hebt) en dan slaat hij oogschijnlijk wel in maar draait dan niet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Leon of stel zelf een nieuwe vraag.